Abonnementen

Een parkeerabonnement afsluiten is voordelig wanneer u regelmatig, voor meerdere uren, gebruik maakt van de parkeergarage. Een abonnement biedt u een aantal interessante voordelen. Zo staat uw auto in de garage veiliger dan op straat en hebt u als abonnementhouder altijd plek. Daarnaast is een garage overdekt en verwarmd waardoor uw autoruiten water- en ijsvrij blijven. 

Soorten abonnementen voor parkeergarage De Kaap

1. Abonnement bewoners (koop en huur Woonconcept)

Bent u bewoner van De Kaap dan heeft u met dit abonnement altijd een plaats in de garage. U heeft geen eigen plaats maar mag overal, waar plaats is, parkeren. Via het parkeersysteem garandeert de gemeente dat er voor pashouders altijd een plaats vrij is in de parkeergarage. Er is namelijk een plaats gekocht of gehuurd bij het appartement. 

Een abonnement bewoners (koop en huurders Woonconcept die interesse hebben in een 2e parkeerplaats) vraagt u aan bij de gemeente Hoogeveen

2. Abonnement huurders en werknemers NNCZ

Met dit abonnement heeft u recht op een parkeerplaats (plaats garantie). Dit zijn geen vaste parkeerplaatsen. Er mag overal, waar plaats is, geparkeerd worden. Via het parkeersysteem garandeert de gemeente dat er voor pashouders altijd een plaats vrij is in de parkeergarage. Er is namelijk een plaats gehuurd bij NNCZ bij het appartement. Voor medewerkers van NNCZ zijn er maximaal 15 parkeerplaatsen beschikbaar.

Een abonnement huurder NNCZ en medewerkers NNCZ vraagt u aan via NNCZ. Dit abonnement is niet verkrijgbaar bij ParkeerService.

3. Nachtabonnement

Met dit abonnement kunt u van maandag t/m zaterdag van 17:00 uur 's avonds tot 09.00 uur ’s morgens. Op deze manier kunnen mensen die niet wonen boven De Kaap, ’s avonds en ‘s nachts de auto veilig, droog en bewaakt in de garage parkeren. Als u met dit abonnement eerder inrijdt of later uitrijdt dan de tijden waarop het abonnement geldig is, moet het reguliere parkeertarief bij de betaalautomaat t.h.v. ingang het Laantje worden afgerekend. Betalen kan door de abonnementspas voor de pasreader te houden. Na het betalen van het aanvullende parkeergeld wordt de abonnementspas vrijgegeven voor het uitrijden. Bij dit abonnement geldt geen plaatsgarantie. Als de garage vol is, kunt u niet inrijden.

Een nachtabonnement vraagt u bij ParkeerService aan. 

4. 24-uurs combinatie abonnement bij straatvergunning

Het is mogelijk om, in combinatie met een reguliere parkeervergunning voor alle straten en pleinen (vergunning type VKLP; vergunning kort- en lang parkeren of VLP; vergunning lang parkeren), een voordelig garage-abonnement te kopen. Hiermee kunt u op alle straten en pleinen én in de parkeergarage te parkeren. Bij dit abonnement geldt geen plaats garantie. Als de garage vol is kunt u niet inrijden. 

Een 24-uurs abonnement vraagt u bij ParkeerService aan. 

Aanvragen

  • Vraag abonnement 3 of 4 aan met dit online aanvraagformulier.
  • De looptijd van een abonnement is van 1 maart tot en met 28 februari. Als u gedurende deze abonnementsperiode aanvraagt, wordt het bedrag verrekend.
  • Na betaling van de factuur ontvangt u de abonnementspas per post. 

Tarieven

Actuele tarieven vindt u op de tarievenpagina.

Wijzigen/beëindigen/vervangende pas

Geef een wijziging door of vraag een nieuwe pas aan via de pagina wijzigingsformulieren.
Voor een abonnement geldt geen restitutie bij beëindiging.

Algemene voorwaarden

Op de abonnementen zijn deze Algemene voorwaarden van toepassing.